MATEMATIKA PO WALDORFSKO

Waldorfska osnovna šola v Radovljici  septembra 2012 odpira svoja vrata. Kar nekaj prvošolčkov že nestrpno pričakuje  veliki dogodek –  vstop v prvi razred.   Prostora je še za nekaj malih nadebudnežev …
Če torej morda razmišljate, o vpisu vašega otroka v prvi razred waldorfske osnovne šole, pa se vam zdi, da o vsem skupaj še premalo veste, ali pa če vas morda waldorfska pedagogika zanima kar tako, vas vabimo na:

PREDSTAVITEV POUČEVANJA MATEMATIKE V NIŽJIH RAZREDIH WALDORFSKE OSNOVNE ŠOLE

Kdaj in kje? Ponedeljek, 14. maja 2012  ob 18:30 uri  v  Knjižnici A. T. Linharta v Radovljici.  

Predstavitev bo pripravila Simona Pajk – waldorfska učiteljica v Ljubljani in ravnateljica WŠ OE Radovljica. Z vami  pa bo tudi  Mateja Korošec  – waldorfska učiteljica in razredničarka bodočega prvega razreda v Radovljici.

SLOVENŠČINA PO WALDORFSKO

Predstavitev učenja slovenščine v 1. in 2. razredu Waldorfske OŠ bo izvedla Simona Pajk, waldorfska učiteljica in razredničarka 2.b razreda na Waldorfski Šoli v Ljubljani.
 
Predstavitev je odprta za splošno javnost, vendar je namenjena samo staršem, starim staršem in vsem ostalim, ki jih zanima kako poteka delo v waldorfski šoli. Otroci naj tokrat ostanejo doma.

Sreda, 18. maj 2011 ob 18 uri

Radovljica – prostori Waldorfskega Vrtca Čebelica, Kranjska Cesta 4.

 

MATEMATIKA PO WALDORFSKO

Predstavitev učenja matematike v 1. in 2. razredu Waldorfske OŠ je izvedla Simona Pajk, waldorfska učiteljica in razredničarka 2.b razreda na Waldorfski Šoli v Ljubljani.
 
Sreda, 13. april 2011 ob 18 uri

Radovljica – prostori Waldorfskega Vrtca Čebelica, Kranjska Cesta 4.