Dobrodelna prireditev »Otroci so naši sončki« v Radovljici je razveselila publiko.

Prostovoljno gasilsko društvo Radovljica, Društvo vitezov templjarjev in Kavarna kino  so v sodelovanju z waldorfskim vrtcem Čebelica iz Radovljice in Sončnica s Hrušice 23. marca 2011 organizirali dobrodelno prireditev ob materinskem dnevu z naslovom:

»OTROCI SO NAŠI SONČKI«

Vsi nastopajoči glasbeniki, pevski zbori ter plesalci so dodobra ogreli srca vseh prisotnih v Linhhartovi dvorani v Radovljici. Še posebej ganljiv pa je bil trenutek, ko sta predstavnika  Društva vitezov templjarjev in Kavarne kine na odru podarila izkupiček prireditve društvu Žarek, ki že vrsto let na območju Gorenjske  pomaga otrokom, da ne zaidejo v svet ulice, nasilja in drog.

Nastopajoči so bili: Boštjan Bračič, Maja Založnik, Samuel Lucas, Vlado Pilja, Nataša Artiček, Manca Špik, Studio Osminka – Delavnica Muzike, Otroški pevski zbor  župnije Radovljica, Pevski zbor župnije Brezje ter Blejski plesni studio. Prireditev je povezoval radijski voditelj Gregor Murn.

Organizatorji in nastopajoči smo se združili s plemenitim namenom – pomagati tistim, ki pomoč resnično potrebujejo in s pomočjo publike nam je uspelo!